KERJA KOSONG

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2009 menyediakan iklan, maklumat dan info terkini tentang kekosongan jawatan, Careers, Job opportunity
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Kerja Part Time (RM2300) Pengasuh / Driver / Tukang Masak / Nurse Sambilan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
anissophea

avatar

Posts : 643
Join date : 2014-09-27

PostSubject: Kerja Part Time (RM2300) Pengasuh / Driver / Tukang Masak / Nurse Sambilan   Thu Jul 16, 2015 2:49 pm



Kami mencari sesiapa yang berminat untuk menjadi Pengasuh / Driver (Lelaki & Wanita) / Cleaner / Caretaker Orang Tua/Sakit (Nursing) / Tukang Masak Sambilan


Kerja ikut waktu lapang, cth pelajar universiti sedang cuti semester, atau pesara yang ingin buat aktiviti menyihatkan.


Gaji dibayar ikut jam ( berbeza ikut bidang tugas ), dan dibayar pada hari bekerja.

Tawaran ini terbuka sepanjang tahun bagi lelaki dan wanita berusia 19thn sehingga 60 thn,

dan untuk seluruh Malaysia termasuk Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya, Kelantan


*Terbuka juga kepada warga Indonesia, Thai, Kemboja dan Filipina yang berada di Malaysia - beritahu kawan kawan*



CARA MEMOHON :

SILA RUJUK DI SINI >> http://darrulfurqan.blogspot.my/2013/06/jawatan-kosongptime-guru-al-quran.html




****Jika anda kenal sesiapa yang memerlukan kerja ini, sampaikanlah iklan ini dengan niat ingin membantu, atau anda tolong isikan borang diatas mewakilinya.
*****Share INFO ini di Wall Facebook Anda !
.



.

[size=78%]jawatan kosong pembantu rumah melayujawatan kosong pembantu rumah 2017jawatan kosong pembantu rumah 2016jawatan kosong pembantu rumah anak yatimjawatan kosong pembantu rumah part timejawatan kosong pembantu rumah di kota kinabalujawatan kosong pembantu rumah tempatanjawatan kosong pembantu rumah lelakijawatan kosong pembantu rumah 2014jawatan kosong pembantu rumah 2013jawatan kosong pembantu rumahjawatan kosong pembantu rumah anak yatim 2014kerja kosong pembantu rumah shah alamjawatan kosong pembantu rumah 2015jawatan kosong pembantu rumah orang tuajawatan kosong pembantu rumah terkinijawatan kosong pembantu rumah di puchongkerja kosong pembantu rumah di kedahkerja kosong pembantu rumah di kota kinabalujawatan kosong pembantu rumah harianjawatan kosong luar negara pembantu rumahkerja kosong pembantu rumah part timekerja kosong pembantu rumah sandakanjawatan kosong sebagai pembantu rumahkerja kosong pembantu rumah sabahjawatan kosong pembantu rumah tempatan 2014kerja kosong pembantu rumah tempatanjawatan kosong untuk pembantu rumahkerja kosong pembantu rumah 2014kerja kosong pembantu rumah 2015kerja kosong pembantu rumah 2013 [/size]


Last edited by anissophea on Wed Apr 05, 2017 11:46 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.mudah2u.co.vu/
anissophea

avatar

Posts : 643
Join date : 2014-09-27

PostSubject: Re: Kerja Part Time (RM2300) Pengasuh / Driver / Tukang Masak / Nurse Sambilan   Thu Jul 16, 2015 2:54 pm




buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, jawatan kosong sambilan, kerja kosong sambilan, kekosongan guru home cleaner, jawatan kosong part time tution, kerja kosong part time hujung minggu, jawatan kosong sambilan ke rumah, jawatan kosong hujung minggu di rumah, kerja sambilan sambilan, kerja part time part time hujung minggu, jobs home kerja, vacancy part time cleaner teacher, kemas rumah basuh lantai diperlukan, kemas rumah maid diperlukan, kemas rumah cuci rumah diperlukan, kemas rumah pembantu diperlukan, kemas rumah matrikulasi diperlukan, jawatan kosong sambilan, kerja kosong sambilan, kekosongan guru home cleaner, jawatan kosong part time tution, kerja kosong part time hujung minggu, jawatan kosong sambilan ke rumah, jawatan kosong hujung minggu di rumah, kerja sambilan sambilan, kerja part time part time hujung minggu, jobs home kerja, vacancy part time cleaner teacher, kemas rumah basuh lantai diperlukan, kemas rumah maid diperlukan, kemas rumah cuci rumah diperlukan, kemas rumah pembantu diperlukan, kemas rumah matrikulasi diperlukan, jawatan kosong sambilan, kerja kosong sambilan, kekosongan guru home cleaner, jawatan kosong part time tution, kerja kosong part time hujung minggu, jawatan kosong sambilan ke rumah, jawatan kosong hujung minggu di rumah, kerja sambilan sambilan, kerja part time part time hujung minggu, jobs home kerja, vacancy part time cleaner teacher, kemas rumah basuh lantai diperlukan, kemas rumah maid diperlukan, kemas rumah cuci rumah diperlukan, kemas rumah pembantu diperlukan, kemas rumah matrikulasi diperlukan, jawatan kosong sambilan, kerja kosong sambilan, kekosongan guru home cleaner, jawatan kosong part time tution, kerja kosong part time hujung minggu, jawatan kosong sambilan ke rumah, jawatan kosong hujung minggu di rumah, kerja sambilan sambilan, kerja part time part time hujung minggu, jobs home kerja, vacancy part time cleaner teacher, kemas rumah basuh lantai diperlukan, kemas rumah maid diperlukan, kemas rumah cuci rumah diperlukan, kemas rumah pembantu diperlukan, kemas rumah matrikulasi diperlukan, jobs, job, vacancies, vacancy, part time, opening, teaching, kerja, cleaner, job kerja, work, employment, employee, workforce, workplace, oppurtunities, jobs, job, vacancies, vacancy, part time, opening, teaching, kerja, cleaner, job kerja, work, employment, employee, workforce, workplace, oppurtunities,



Last edited by anissophea on Fri Aug 28, 2015 6:30 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.mudah2u.co.vu/
anissophea

avatar

Posts : 643
Join date : 2014-09-27

PostSubject: Kerja Sambilan (RM2500) : Diperlukan Pembuat Assignment / Tugasan / Tesis / Jurnal   Fri Jul 24, 2015 9:04 am




Kami memerlukan pembuat tugasan / assignment (yang berpengalaman) bagi peringkat STPM, SIJIL, Matrikulasi, DIPLOMA, IJAZAH, Master, PHD.


Dalam SEMUA Bidang termasuk :
....matematik, hubungan etnik, bahasa melayu, kemahiran berfikir, pendidikan jasmani , pgsr, pendidikan, pengajian perniagaan, pengurusan sumber manusia(hr) , coding terutama c#, vb, c++ atau java programming , perakaunan, kewangan (konvensional & islamik), ekonomi, pengajian perniagaan, pengurusan perniagaan, pentadbiran perniagaan, pemasaran, pengurusan sumber manusia, pentadbiran awam, pentadbiran korperat, mass communication,kesihatan dan lain lain lagi
.
Tawaran ini Terbuka sepanjang tahun kepada mereka yang telah bekerja (PENSYARAH / PENULIS / GURU / TUTOR /etc ) serta pelajar STPM, DIPLOMA, IJAZAH, dan SARJANA seperti PJJ (OUM, PPG, PKPG, KDP ) dan pelajar SEPENUH MASA.

*Gaji adalah adalah berdasarkan upah setiap Assignment. Apabila ada assignment baru masuk, kami akan emel kepada semua pembuat assignment. Para pembuat assignment seperti anda akan reply kadar upah yang diingini, tugasan akan diberikan kepada mereka yang menawarkan kadar terendah. Purata bagi setiap assignment adalah antara RM100 ~ RM800 (bergantung kepada kesukaran dan due date)



Cara memohon:

Sila rujuk >> http://linggoworld.blogspot.my/2015/...rm2500_28.html

buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit,

upah buat tugasancara buat tugasancara buat tugasan geografi pt3cara buat tugasan sejarah pt3panduan cara buat tugasan geografi pt3panduan cara buat tugasan geografi pt3 2015bantu buat tugasanpanduan cara buat tugas geografi pt3 2014panduan cara buat tugasan sejarah pt 3 2014buat tugasanpanduan lengkap cara buat tugasan geografi pt3 2014panduan lengkap cara buat tugasan geografi pt3cara buat tugasan pt3 geografipanduan lengkap cara buat tugasan sejarah pt3 2014panduan lengkap cara buat tugasan sejarah pt 3buat assignment murahbuat assignment oumbuat assignment last minutebuat assignment guna ipadupah buat assignmentcara buat assignmentcara buat assignment terbaikupah buat assignment oumcara buat assignment yang baikupah buat assignment 2014buat assignmentcara buat assignment agamaupah buat assignment akaunupah buat assignment arabbayaran buat assignmentbantuan buat assignmentbantu buat assignmentcara buat assignment yang betulbayar buat assignmentbisnes buat assignmentcontoh buat assignmentcara buat assignment oumcara buat assignment titascara buat assignment uitmcara buat assignment reportcara buat assignment universiticara buat draf assignmentcara buat draft assignmentformat buat assignmentupah buat assignment itcara buat introduction assignmentiklan buat assignmentkhidmat buat assignmentkerja buat assignmentcara buat assignment keusahawanankhidmat buat assignment murahcara buat lampiran assignmentupah buat assignment murahupah buat assignment masterupah buat assignment matematikcara buat assignment pengajian malaysiaupah buat assignment mbamalas buat assignmentupah buat assignment nursingcara buat objektif assignmentupah buat assignment programmingcara buat pendahuluan assignmentcara buat pengenalan assignmentcara buat penghargaan assignmentperkhidmatan buat assignmentpanduan buat assignmentcontoh buat pendahuluan assignmentcontoh buat pengenalan assignmentpengalaman buat assignmentcara buat rujukan assignmentcontoh buat report assignmentupah buat assignment spssupah buat assignment statistikservis buat assignmentservice buat assignmenttolong buat assignmenttips buat assignmenttempahan buat assignmenttukang buat assignmenttip buat assignmentupah buat assignment 2013upah buat assignment 2015buat assignment 2015buat assignment 2014


Last edited by anissophea on Wed Apr 05, 2017 11:47 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.mudah2u.co.vu/
anissophea

avatar

Posts : 643
Join date : 2014-09-27

PostSubject: Re: Kerja Part Time (RM2300) Pengasuh / Driver / Tukang Masak / Nurse Sambilan   Tue Aug 18, 2015 4:25 pm

Sebenarnya dah lama tak menulis blog ni sebab hidup yang busy. Ye, busy dengan twitter, wechat, instagram sampai tiada masa untuk update blog. Kahkahkah.

Okay serious.

Rasa macam baru habis SPM tahun lepas tapi rupanya dah setahun dah lepas. Jadi, ramailah adik adik yang suruh update blog tentang macam mana nak sambung belajar, dekat mana dan mana yang patut mereka apply.

Jadi, sebagai seorang kakak yang baik, akak mewujudkan entry ini (Walaupun sebenarnya janji nak update bulan lepas hahaha)

So, cara paling senang nak sambung belajar ialah dengan apply UPU. UPU ni korang kena beli pin dia dekat BSN. Mana mana BSN pun boleh. dan korang isi. UPU ni untuk sambung belajar ke mana mana IPTA di Malaysia ni. Di IPTA ni lah korang boleh sambung asasi/diploma/ijazah.

1. Asasi/Foundation
- Asasi atau foundation ni program fast track ke degree/ijazah.
- Tempoh pengajian cuma 1 tahun. tolak cuti sem cuma dalam lapan bulan.
- Untuk lepasan asasi, akan sambung degree bersaing dengan batch korang yang ambil matriks dan batch atas korang yang ambil STPM.
- Asasi ni untuk budak pandai, so korang akan diberi elaun setiap bulan. Tak payah pinjam PTPTN/MARA dan mereput untuk bayar semua tu.
- Asasi pointer kena score atau korang akan dikick out.
- Pembelajaran yang cepat so kena belajar elok elok. Tak boleh main main macam diploma.
- Asasi ni hanya untuk sambung ke ijazah, so sijil asasi tak boleh guna untuk kerja. Jangan nanti pergi interview kerja ko gebang kata "saya ada sijil asasi cikk"
- Asasi senang sambung ijazah. Even tak dpat course sama untuk asasi, tetap senang sambung dalam course lain.
- Berbaloi mohon asasi ni sebab cepat ke degree, asasi di UiTM ada asasi undang undang, asasi sains dan asasi tesl. Di UIA pun banyak. Kalau nak di IPTS, baru je masuk paper yang di MSU dah ada program asasi.

2. Diploma
- Lepas habis diploma boleh sambung ke ijazah.
- Tempoh pengajian yang lama. iaitu 6 semester, ataupun tiga tahun.
- Tapi diploma korang akan lebih relaks berbanding dengan asasi mahupun matriks. Sempat sangat kalau nak bercinta dengan dua tiga orang ok gurau je ni gurau tau.
- Diploma di IPTA pinjaman PTPTN manakala di IPTS pinjaman PTPTN/MARA. Bagi yang nak tahu apa beza PTPTN dan MARA ni, proses pembayaran MARA ni somehow lebih mudah dari PTPTN.
- Sijil diploma laku untuk kerja.
- Bagi korang yang lebih prefer belajar slow slow dari cepat cepat ni better korang apply diploma. Tak kata diploma ni senang tapi lebih relaks. ok ko faham maksud relaks kan?
- Program diploma ada di semua IPTA/IPTS kecuali USM. sebab USM hanya ada program Ijazah.

3. Matriks
- Matriks ni dia ada dua course je. Sains dan Akaun. Sains pula dia ada cabang cabang dia sama ada bio/fizik.
- Matriks macam asasi, fast track untuk sambung ke degree.
- Tempoh pengajian jugak sama macam asasi, 1 tahun. Tapi ada yang dua tahun.
- Matriks pun dapat elaun macam asasi juga.
- Matriks kena score betul betul, ok tekankan BETUL BETUL ye sebab matriks lebih senang untuk ditendang. dan kalau pointer korang rendah, memang boleh sambung degree, tapi kos lelong. Kos lelong ni macam engko belajar sains tapi kau dapat fashion ke kulinari ke masa degree nanti ok nampak tak memang tak relate langsung dengan course sains engko tu.
- Pembelajaran yang sangat sangat cepat. laju sikit dari asasi. kira macam asasi tu dah laju, ni laju lebih sikit. Dan pelajar matriks ni selalunya lebih tertekan. Sebab tu dekat matriks johor sampai ada kes bunuh diri sebab tertekan belajar.
- Kalau korang jenis yang belajar cepat tangkap, masuk matriks. Jangan buang masa di diploma. Tapi kalau jenis suka main main lambat lambat, jangan ke matriks. Matriks bukan tempat untuk orang banyak main main macam kita. HAAHAHA.
- Sijil matriks juga cuma boleh digunakan untuk ke degree ye. Jangan gebang cam asasi tadi gi cari kerja tunjuk sijil matriks.
- Matriks ni korang boleh pilih nak dekat mana. Masa isi tu nanti dia akan bagi tiga negeri pilihan so pilih lah ye.
- Btw, nak masuk matriks, spm perlu ada addmath dan perlu credit. ye?

4. STPM/Pra-Universiti/Form 6
- STPM ni pun sama macam matriks dan asasi, fast track ke degree.
- Tempoh pengajian setahun setengah.Tiga semester.
- STPM pun sama macam matriks dan asasi, tak perlu PTPTN dan MARA. Tapi takde elaun ah, elaun dia dari poket mak bapak je hihihi.
- Kos perbelanjaan lebih murah dari semua.
- STPM pun kena skor betul betul. Ni nasihat ye, kalau rasa jenis main main terlampau sangat pun jangan masuk STPM. STPM ni peperiksaan paling susah di Malaysia. Ketiga tersusah di Asia Tenggara dan ketujuh susah di dunia, ok kalau takleh doksah ah.
- Korang boleh pilih nak stay di asrama ataupun ulang alik rumah.
- Kelemahan dia, even korang stay di sekolah, korang sebenarnya tak ada relate langsung dengan sekolah. Maksudnya kalau nak guna dewan ke apa ke korang perlu ada paperwork dan tak boleh guna barang sekolah sesuka hati. On the bright side, korang juga tak payah pakai baju sekolah dan tak payah join perhimpunan.
- Sijil STPM boleh guna untuk kerja. Selalunya basic STPM dalam RM1500.
- Perlu bersaing dengan batch bawah korang yang asasi dan matriks untuk ke degree. Tapi STPM diberikan keutamaan.Tapi make sure pointer atas 2.7.

5. SPA
- SPA ni tak payah mohon guna UPU, korang boleh terus apply di web SPA.
- SPA ni korang memang akan confirm kerja dengan kerajaan lepas habis belajar.
- Dapat elaun yang lumayan uu kching kching $$
- Tapi nak masuk SPA ni payah, kena interview demi interview. Sebab yang apply tu sangatlah ramai dan pengambilan sangatlah sedikit.
- SPA paling berbaloi, kalau dapat SPA, pilih SPA dari mana mana di atas ni.

6. IPG/Institut Perguruan
- IPG ni untuk jadi cikgu sekolah rendah.
- tempoh pengajian 4-5 tahun. TAPI, ini terus dapat sijil ijazah ye. Ijazah Perguruan. Bukan diploma atau asasi. Korang terus dapat ijazah.
- Dan IPG ni lagi senang nak dapat kerja daripada course pendidikan di IPTA/IPTS.
- Nak mohon IPG, SPM kena sekurang kuranya 5A.
- Kena lalui satu demi satu interview. Sebab yang apply nya sangatlah ramai dan yang nak diambil sangatlah sedikit.
- Belajar di IPG ni sama macam di sekolah. Duduk dalam kelas yang mula pukul lapan dan habis pukul 1.
- Sama berbaloi macam SPA
- IPG tak perlu PTPTN/MARA. Korang akan dapat elaun setiap bulan dan campur dengan segala boucher buku, adalah almost 1K satu bulan.
- Ada banyak IPG di Malaysia ni dan tak tentu lagi dapat dimana. Interview korang tu pulak akan dijalankan dimana mana IPG yang dekat dengan rumah korang.

7. SKM/GIATMARA
- Tempoh pembelajaran yang macam diploma
- Sijil boleh guna untuk kerja.
- Ada yang dapat elaun ada yang kena pinjam PTPTN/MARA.
- Sijil ni pun berguna sebab ramai yang perlukan orang yang ambil kemahiran untuk kerja sekarang.
Back to top Go down
View user profile http://www.mudah2u.co.vu/
anissophea

avatar

Posts : 643
Join date : 2014-09-27

PostSubject: Re: Kerja Part Time (RM2300) Pengasuh / Driver / Tukang Masak / Nurse Sambilan   Sun Aug 30, 2015 8:15 am

MENYUSUN KASUT DI LUAR RUMAH


Bagi golongan pengemas or kemas-holic, semakin umur meningkat, threshold kepada sepah akan menurun, betul tak?

Apabila mata memandang situasi seperti gambar di bawah, pasti anda terasa rimas bukan?


Ya, susunan selipar, sandal dan kasut di luar rumah juga perlu dititikberatkan. Sesiapa yang menghantar anak ke tadika, pasti perasan bahawa anak-anak comel dilatih setiap hari untuk menyusun kasut. Tetapi apabila tiba di rumah, ahli keluarga lain tidak mengamalkan habit yang serupa pula. Sudah tentu anak-anak kecil tiada sokongan untuk meneruskan habit cemerlang yang susah-payah diasuh oleh guru-guru tadika.

Mungkin ada yang mengatakan bahawa takkan selipar pun nak disusun...selipar je kot....
Opps! Tiada istilah "je kot" untuk pengemas rumah...heheh

Cuba perhatikan susunan seperti gambar di bawah. Pasti mata berasa tenang dan hati berasa lega. Apa salahnya kita tersusun di luar dan dalam rumah. Cuma perlukan sedikit usaha, latihan, komitmen dan dedikasi berterusan untuk setiap ahli keluarga meletakkan sandal/kasut secara tersusun apabila melepaskan kasut di luar rumah.




Lebih cemerlang lagi, kita boleh contohi teknik Jepun. Kita berpusing sebelum memasuki rumah dan melepaskan kasut seperti posisi di bawah. Kasut menghadap ke luar rumah bukan ke dalam rumah. Rasionalnya agar mudah kita menyarung kasut apabila kita bersedia meninggalkan rumah. Mudahkan?

[/URL][URL="http://3.bp.blogspot.com/-baJe2Tkq3Jg/VbSyM32d5wI/AAAAAAAABFI/fzZuh3mGCaw/s1600/susun3.jpg"]

Jadi, susunan bukan saja kemas, bahkan perlu strategi. Anda boleh berbincang dengan ahli keluarga masing-masing untuk memilih strategi susunan kasut yang paling efektif untuk keluarga anda. Mungkin ada idea baru yang anda ingin kongsi. Sila kongsi bersama kami.

Jika ada tukang khidmat seperti gambar di bawah, alhamdulillah...

Back to top Go down
View user profile http://www.mudah2u.co.vu/
Sponsored content




PostSubject: Re: Kerja Part Time (RM2300) Pengasuh / Driver / Tukang Masak / Nurse Sambilan   

Back to top Go down
 
Kerja Part Time (RM2300) Pengasuh / Driver / Tukang Masak / Nurse Sambilan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Temporary vs Part Time Vs Full Time
» YuGiOh 3D Bonds Beyond Time English DUBBED [HD1080p].
» Can 12AX7's be used in VTA Driver board?
» Time Out by CL
» Mark 3 driver boards

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KERJA KOSONG :: Iklan Kekosongan Jawatan :: Admin / Clerical Jobs-
Jump to: